Postit!

A MEKDSZ mi vagyunk.

Impresszum

Rab Fanni

Rab Fanni

Keresztény leánygyermek vagyok, húg és nővér. A MEKDSZ-nek 2015 szeptembere óta kapcsolati munkatársa (=utazótitkára). KERESZTül-kasul járok Krisztus-képviseletben az egri, a keszthelyi, a pécsi és 3 fővárosi diákkörbe, miközben pörgök az épp aktuális Téli Tábor/Grund programjainak szervezésén, koordinálásán. Ha 2012 februárja óta voltál valaha MEKDSZ-táborban, akkor biztosan találkoztunk. 🙂

Azt kérdezed, hogy „Na de hogy jön ide a Postit!?”

This is an

A blog célja az, hogy a MEKDSZ eseményközpontúságát apassza, kapcsolatiságát elősegítse – hiszen oké, hogy a táborokban ismerősként üdvözli egymást mind, ki részt vesz, de nehogy már csak egy évben kétszer frissítsük az infóinkat egymásról! Ugye milyen jó lenne gyakrabban hallani a MEKDSZ-diákkörök működéséről? Bátorodni, vigasztalódni egymás történeteiből? Vagy, kedves Szeniorok, akik szívesen emlékeztek vissza diákkörös éveitekre, visszanézni picit, hogy mi történik épp a hajdanvolt kis közösségetek háza táján? Na, hát ezért alakult a Postit! Célunk: a supdate (support + update).

Jómagam a magyarországi sztorikért felelek a Postit!-en, ami nagyjából így néz ki: telefonos interjúk a diákkörvezetőkkel → bejegyzés fogalmazása → szerkesztés, pofásítás → kéthetente értesítő küldése azoknak, akik kérik. Téged érdekel? Kekeckedési késztetéseimet a blog össztartalmának stilisztikai-helyesírási javításaiban élem ki – mentségemül szolgáljon, hogy magyar szakot végeztem, szóval legalább legitim módon tehetem. 🙂

Magam kívülről: Nagyon szeret közösségben lenni. Ha város, akkor az építészeti műremekek. Ha falu, akkor a határ illata és a bringázás, vízközelben kenu. Természetbarát intellektuális spirituális lelkialkat. Kétkedő ötletzsák. Kedvence a jázminos zöldtea, a szezámmag és a rénszarvas. Mindig gondosan ügyel arra, hogy fülbevalója passzoljon a zoknija mintájához. According to this portrait she is the Funny Prisoner.


Gusztin Rudolf

Gusztin Rudolf

Jelenleg a MTA BTK Zenetudományi Intézetének munkatársa. Doktori tanulmányait 2016 őszén kezdte el a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, mellette a pedagógia MA is csinálja. A MEKDSz-szel 2013 óta van kapcsolatban: volt diákkörvezető, részt vett zenei szolgálatokban a MEKDSz táborokban, 2014 ősze óta önkéntesként segíti a Postit!-csapat munkáját mint a nemzetközi hírek fordítója, 2016 februárjától pedig MEKDSz vezetőségi tag. Egyébként nem ismeretlen számára a nyelvek magyarázatának ezen típusú ajándéka, hiszen korábban elsősorban számítástechnikával kapcsolatos fordítói munkát végzett (pl. a Mozillának), ill. lelkesen fordítgatott szócikkeket a Wikipédián.

Érdeklődési köre elég szerteágazó. Elsősorban a zene a fő érdeklődési területe, egy jó akkordkombinációért bármit képes odaadni. Másodsorban nagyon szereti a teológiát, amit a zenetudomány szakkal párhuzamosan tanult is levelező szakon. Harmad-, de nem utolsó sorban érdekli a számítástechnika, azon belül is elsősorban az operációs rendszerek és a webes technológiák. Mindezek mellett rajong a tipográfiáért, a jó webdizájnért, sokat olvas, szeret könyveket lektorálni, érdekli a kiadványszerkesztés, a nyelvészet, ifjúsági vezető és bizony időnként még igehirdetést is végez. Ő, akit MEKDSz-ben Rudi néven ismertek, személyigazolványában pedig Gusztin Rudolf szerepel.

Facebook kommentek

komment