Postit!

A MEKDSZ mi vagyunk.

Impresszum

Rab Fanni

           Rab Fanni

Keresztény leánygyermek vagyok, húg és nővér. A MEKDSZ-nek 2015 szeptembere óta kapcsolati munkatársa (=utazótitkára). KERESZTül-kasul járok Krisztus-képviseletben az egri, a keszthelyi, a pécsi és 3 fővárosi diákkörbe, miközben pörgök az épp aktuális Téli Tábor/Grund programjainak szervezésén, koordinálásán. Ha 2012 februárja óta voltál valaha MEKDSZ-táborban, akkor biztosan találkoztunk. 🙂

Azt kérdezed, hogy „Na de hogy jön ide a Postit!?”

This is an

A blog célja az, hogy a MEKDSZ eseményközpontúságát apassza, kapcsolatiságát elősegítse – hiszen oké, hogy a táborokban ismerősként üdvözli egymást mind, ki részt vesz, de nehogy már csak egy évben kétszer frissítsük az infóinkat egymásról! Ugye milyen jó lenne gyakrabban hallani a MEKDSZ-diákkörök működéséről? Bátorodni, vigasztalódni egymás történeteiből? Vagy, kedves Szeniorok, akik szívesen emlékeztek vissza diákkörös éveitekre, visszanézni picit, hogy mi történik épp a hajdanvolt kis közösségetek háza táján? Na, hát ezért alakult a Postit! Célunk: a supdate (support + update).

Jómagam a magyarországi sztorikért felelek a Postit!-en, ami nagyjából így néz ki: telefonos interjúk a diákkörvezetőkkel → bejegyzés fogalmazása → szerkesztés, pofásítás → kéthetente értesítő küldése azoknak, akik kérik. Téged érdekel? Kekeckedési késztetéseimet a blog össztartalmának stilisztikai-helyesírási javításaiban élem ki – mentségemül szolgáljon, hogy magyar szakot végeztem, szóval legalább legitim módon tehetem. 🙂

Magam kívülről: Nagyon szeret közösségben lenni. Ha város, akkor az építészeti műremekek. Ha falu, akkor a határ illata és a bringázás, vízközelben kenu. Természetbarát intellektuális spirituális lelkialkat. Kétkedő ötletzsák. Kedvence a jázminos zöldtea, a szezámmag és a rénszarvas. Mindig gondosan ügyel arra, hogy fülbevalója passzoljon a zoknija mintájához. According to this portrait she is the Funny Prisoner.


Gusztin Rudolf

   Gusztin Rudolf

Jelenleg a MTA BTK Zenetudományi Intézetének munkatársa. Doktori tanulmányait 2016 őszén kezdte el a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, mellette a pedagógia MA is csinálja. A MEKDSz-szel 2013 óta van kapcsolatban: volt diákkörvezető, részt vett zenei szolgálatokban a MEKDSz táborokban, 2014 ősze óta önkéntesként segíti a Postit!-csapat munkáját mint a nemzetközi hírek fordítója, 2016 februárjától pedig MEKDSz vezetőségi tag. Egyébként nem ismeretlen számára a nyelvek magyarázatának ezen típusú ajándéka, hiszen korábban elsősorban számítástechnikával kapcsolatos fordítói munkát végzett (pl. a Mozillának), ill. lelkesen fordítgatott szócikkeket a Wikipédián.

Érdeklődési köre elég szerteágazó. Elsősorban a zene a fő érdeklődési területe, egy jó akkordkombinációért bármit képes odaadni. Másodsorban nagyon szereti a teológiát, amit a zenetudomány szakkal párhuzamosan tanult is levelező szakon. Harmad-, de nem utolsó sorban érdekli a számítástechnika, azon belül is elsősorban az operációs rendszerek és a webes technológiák. Mindezek mellett rajong a tipográfiáért, a jó webdizájnért, sokat olvas, szeret könyveket lektorálni, érdekli a kiadványszerkesztés, a nyelvészet, ifjúsági vezető és bizony időnként még igehirdetést is végez. Ő, akit MEKDSz-ben Rudi néven ismertek, személyigazolványában pedig Gusztin Rudolf szerepel.


          Nyúl Sára

Nyúl Sára vagyok. Az ELTE-Bárczi gyógype(gazus)dagógia karán vagyok diákkörvezető.

Szélsőséges, kreatív, bolyongó, talán ez a három szó jól összefoglal. Amikor nem Pipacs hercegnősen rajongok egy képeslapért, vagy egy emberben történt folyamatnak aktuális állásáért, akkor Ágosként húzódom meg a kuckómba a magam harcaival (Trollok!). De ha nem néztek új animációs filmeket, akkor azt is mondhatnám Pán Péter női változata én volnék.

Szeretek mindent, ami MEKDSZ. Diákokat, szeniorokat, munkatársakat, elnököt, támogatókat, Istent. Meg természetesen a Téli Tábort, Grundot, és Postit!-et, mert ahhoz, hogy az emberek között kapcsolat legyen, ahhoz felületnek is lennie kell. Ennek a flowjába leszek mostantól hullám. Lehet, hogy hamarosan találkozunk…

Facebook kommentek

komment