Postit!

A MEKDSZ mi vagyunk.

Diáklétből dógozóba

0
Nagyjából az életem negyedénél tartok...

Nagyjából az életem negyedénél tartok…

„Tuti, hogy ide is amerikai típusú CV-t kérnek?” „Jaj, hogy ezt ilyen hamar kell?!” „De miért én menjek el már megint vécéillatosítóért, mikor a múltkor is én vettem?” „Nem, képzelje, én életemben nem bütyköltem még lefolyót!” – Ismerős? Az egyetem után hirtelen az Élettel, igen, azzal a bizonyos Nagybetűssel találod szembe magad. Hogy mit kezdj vele? A MEKDSz segít a megküzdésben!

Szabados Jani mesél a MEKDSz által szervezett végzőshétvégéről.

„Nemrég biztosítottak számunkra egy lehetőséget az újbóli találkozásra azokkal, akik eddig bármikor is részt vettek a MEKDSz végzőshétvégéjén. E találkozás keretében beszélgethettünk arról, merre „terelődtünk” az elmúlt év(ek)hez képest, megoszthattuk egymással munkahelyi tapasztalatainkat. Itt az emlékek újra előjöttek, de két év mégis két év, ezért, kérlek, nézzétek el nekem, hogy nem törekedem a teljességre : )

2012 júniusában voltam tehát a MEKDSz végzőshétvégéjén, nagyon jó csapat verbuválódott össze, és tartalmas alkalmak, előadások voltak terítéken. Több praktikus tanáccsal is elláttak minket tapasztaltabb testvéreink, példáuquarter life crisisl bepillantást nyerhettünk a HR-es világ rejtelmeibe, és megtanultuk, milyen egy használható önéletrajz. Ezenkívül a munkahelyi konfliktuskezelés is előkerült témaként, és keresztyének lévén a hitünk felvállalásáról is beszéltünk, több bibliai példát is megvizsgálva – bennem Dániel maradt meg nagyon…

Ami szintén gyakorlatibb volt, a pénzbeosztás kérdése; itt leginkább az Istennek szánt pénz témája fogott meg, ez azóta is foglalkoztat, és Isten is tanít ennek kapcsán. Na, és persze a közös kötetlenebb beszélgetések is remek emlékként élnek bennem, a szigetmonostori cukrászda finomságairól nem is beszélve! 😉 Szóval mindent egybevetve: megéri végzős hétvégére menni, ha semmi egyéb nem gátol, csak a „fontolkodás”, semmiképp se hagyjátok ki ezt a lehetőséget!”

Facebook kommentek

komment

So, what do you think ?