Postit!

A MEKDSZ mi vagyunk.

Boldog születésnapot, MEKDSz Postit!

0

Emlékszel az első tökfőzelék ízére az oviból, nem beszélve az első számítógépedről a jó öreg DOS oprendszerrel, és, a lányok kedvéért, a klasszikus „örök elsők” között ott szerepel az első randi, na meg a csók. Én emlékszem az első bejegyzésre, ami egy éve látott napvilágot itt. Isten éltessen, drága Postit! És köszi, hogy bemutatod nekünk PostVid!-et, első felvételével : )

Postit_szulinap

Katt a képre, és láthatod nagyban is!

– „Megint egy évvel öregebb lettél” – de hát Rád még ez sem igaz, kedves Postit! Hiszen Te csak most fújtad el az első gyertyát a szülinapi tortádon. Hogyan jellemeznéd az első évet, amit most magad mögött hagytál?

– Nagyon-nagyon izgalmas volt! Hetenként a közvetítője lenni valami újdonságnak, valami érdekesnek, megkapónak és elmeélesítőnek – ki ne csinálná szívesen az ilyesmit? Arról nem is beszélve, amikor szállást vettek nálam a látótértágító nemzetköziek… Szerte a világból rengeteg barátra tettem szert.

– Vannak visszatérő vendégeid?

– Igen, akad jó néhány kedves cimbora, akik rendszeresen látogatnak, és írogatják-mondogatják, hogy „Zseniális volt a múltkori cucc, amit feltettek Rád!” Erre azt szoktam válaszolni, hogy ilyenkor bizony én magam is feltöltődöm! De olyan is előfordult azért, hogy szó érte a ház, akarom mondani, a side elejét: „Hát, a legutóbbi egy kicsit nehezen követhető volt…”

– És erre hogyan reagálsz?

– Azt mondom: ha ennek ellenére követnek továbbra is, egyszer majd csak a nyomomba érnek! 😉

– Nagyon reméljük : ) Készítettünk egy összeállítást azokból a szavakból, amik először beugranak Rólad azoknak, akik az elmúlt egy évben öltöztettek Téged: interjúalanyok, cikkírók, szerkesztők, tartalomközlők – a legtutibb dizájnerek! Fogadd tőlünk sok szeretettel!

– Ó, nagyon kedves, köszönöm szépen. Cserébe pedig hadd mutassam be PostVid!-et – ő a testvérem, az első felvételével. Kis zöldfülűke még, olyan, mint én voltam egy évvel ezelőtt, de tüneményes egy lény, ugye?

– Meghiszem azt! Szuper párost alkottok, csak így tovább!

PostVid! – a MEKDSz videoblogjának ELSŐ felvétele! Kicsit halvány, kicsit homályos – de a mienk : )

Facebook kommentek

komment

So, what do you think ?