Postit!

A MEKDSZ mi vagyunk.

Plázakihívás

0

„Kicsit otthonosabban érezzük magunkat a plázában, mint a fiúk” – mondja Timár Noémi, az ELTE BGGyK egyik diákkörvezetője, amikor arról kérdezem, honnan jött az ötlet, hogy az alkalmat most ne a jól megszokott keretek között, hanem egy „exkluzív” helyen tartsák, különböző küldetésekkel, mint mondjuk a GTA-ban (csak hogy a srácok is értsék, miről van szó).

ELTE_BGGyK

– Először is csapatokba rendeződtünk – kezdi a beszámolóját Noémi -, majd 5-6 feladatot kellett teljesítenünk 1 óra leforgása alatt. Ilyenek voltak, mint hogy találjátok meg a legolcsóbb ruhadarabot, aztán a legcsúnyábbat, meg a legmagasabb sarkú cipőt. Öltözzetek össze a pároddal, aztán sminkeljétek ki egymást teszterekből. Meg írassatok alá szalvétákat minél több étteremben.

boho– Wow, és minderre elég volt az egy óra? – hüledezem.

– Ja, pont meg lehetett csinálni. A végén még összeültünk kávézni, palacsintázni, és összevetettük, meg megszavaztuk, hogy melyik csapat teljesítette legügyesebben a feladatokat. A nyertesnek a többiek fizették a kapucsínóját 🙂

– Hát, ez nem egy klasszik közösségépítés, az tuti!

highheels– Nem bizony! Érdekes volt azt tapasztalni, hogy mennyire máshogy oldanám meg mondjuk én a „küldetést”, mint a párom. A teszteres sminkelésnél például azt gondoltam, hogy bemegyünk majd egy dm-be, aztán egy Rossmannba, hogy ne tűnjön fel, hogy miben garázdálkodunk. Ehhez képest csak egy drogériában voltunk, ahol Desz elmondta az eladónak, hogy mi járatban vagyunk, megkérdezte, hogy csinálhatjuk-e, és azt mondták, hogy simán. Szóval ez nagyon vicces volt 🙂 Meg az is, hogy amikor beléptünk az éttermekbe, kicsit kizökkentettük az embereket a megszokott kerékvágásból, hiszen pl. nem egy gyrost kértünk pitában, hanem egy szignót a szalvétánkra.

Éljenek a rendhagyó diákköri alkalmak és a kreatív közösségépítés! Küldetés teljesítve. Csak így tovább, kedves bárczis diákkör!

plazakihivas

Facebook kommentek

komment

So, what do you think ?