Postit!

A MEKDSZ mi vagyunk.

Fotelben, előredőlve

0

omgPár éve a diákkör-vezetői kapcsolatlistán szökőévente egyszer, ha megjelent egy levél. Mivel „mandátumom” idejére nem esett szökőév, diákkörvezetőként gyakorlatilag nem találkoztam egyetlen íméllel sem. Ehhez képest most mintha a félévkezdéssel együtt ez a fórum is felpörgött volna – az elmúlt héten 4 lelkes megosztás is érkezett arról, hogyan fogadják az új kihívásokat régi és új vezetők! Olvassátok szeretettel a Zeneakadémia vezető hegedűművésznőjének, Gál Mártinak a beszámolóját!


Szeretném megosztani veletek, hogy mennyire áldott volt az első diákköri alkalom, amit én tartottam. Többen tudjátok, hogy nem vagyok egy vezető típus, első ránézésre semmiképp sem. Ezt tudván, nagyon féltem a feladattól, ráadásul ezen az évnyitó alkalmunkon diákkörvezető társam, Sára nem tudott jelen lenni… évnyitó alkalom… egy csomó új ember a diákkörben, akiknek ez az első alkalmuk… nekem is ez az első alkalom, hogy nem a fotelben hátradőlve ülök… úgyhogy úgy éreztem, nagyon nagy feladat került hirtelen a vállamra. Egy introvertáltnak, aki még sosem volt ilyen szerepkörben, ez nagyon rémisztő tud lenni.

martiKöszönöm, hogy részt vehettem a Grund Afteren!! Jó volt a MEKDSZ-es arcok között lenni, és új lendülettel mentem haza. És aznap éjszaka imádkozva és elcsendesedve tudtam készülni a másnapra, és három új ember jött el az alkalmunkra, s mindhárman azt mondták a végén, hogy megérte felkelni (reggel nyolckor volt az alkalmunk.. :D), és szeretnének jönni ezután is!

Úgyhogy Istené a dicsőség, hogy engem erre alkalmassá tett!!! Ezentúl nagyobb bátorsággal állok neki a dolgoknak 🙂 Durva megtapasztalni, hogy az Úr tényleg alkalmassá tett és tesz.

Ezúton kérlek titeket, ha eszetekbe jut, imádkozzatok a Zeneakadémia Diákköréért, mert már kb. fél éve egy missziós projekten dolgozunk, amin sok áldás van, de az Úr nélkül mindez mit sem ér.

További szép napot meg hétvégét!! Meg jó étvágyat. 😀

Márti


Vajon mi inspirálhatta Márti levelét? Egy hét múlva kiderül 😉

Facebook kommentek

komment

So, what do you think ?