Postit!

A MEKDSZ mi vagyunk.

Akkor most elkezdünk élni!

0

Azt mondom: ShoeShine – azt mondod: buli. Esetleg cipő. Netán kamera. Vagy mindezek együttvéve. Igen, néhányan közülük a Téli Táborban is képviseltették magukat, sőt, akadt, aki köszönőlevelet küldött villámpostán a MEKDSz-irodába (és természetesen hozzájárult, hogy ez most ilyen formában közhírré tétessék). Köszi, Zolek : )

munkatársak

Kedves MEKDSz-irodában sürgő-forgó munkatársak!

Szeretném megköszönni ezt a csodálatos hétvégét Nektek! Áldom az Urat a munkáitokért, a töretlen lelkesedésetekért. Mindazt a sok-sok örömöt és ajándékot köszönöm, amit a hétvégén beloptatok a szívembe. Én egy megtért csávó vagyok, akihez néha kötél idegek kellenek. De a barátaimnak ad a JóIsten bőven türelmet és kitartást.
Ez ilyen közegben extrán megnyilvánul. Más munka közben éli át Csíkszentmihályi által oly sokszor emlegetett FLOW érzést. Belőlem ezt a keresztény közeg hozza ki.
Egy szó, mint száz karakter: Köszönöm!
Bár én még nem, de remélem hamarosan IGEN 🙂
Áldjon meg Titeket az Úr és Őrizzen meg benneteket!
Gratulálok Áron és neked is Marci! Erőt, egészséget és sok kötött és nem kötött sapkát 🙂
Hálával, mosollyal, zolekes lelkesedéssel: Zolek 🙂

„Miközben autózunk hazafelé a kocsit dobálja a nagy szél az autópályán. Imádkozunk és éneklünk Domival, meg persze egymás szavába vágva osztjuk meg az utóbbi időben átélt élményeket. Mi a célja az életünknek? Hogyan válhatunk áldássá mások számára? A nagy nevetések nyomokban értelmes gondolatokat is tartalmaznak. Egyben azonban megerősítést kaptunk a mögöttünk álló hétvégén. Itt az idő. Szenvedni. Frusztrálódni. Fejlődni. Örülni. Nem csupán félve-rohanva, hanem a Istenre figyelve. Itt az idő: elkezdeni élni.” – A TT-összegző blogbejegyzés további részleteiért katt ide!

Facebook kommentek

komment

So, what do you think ?