Postit!

A MEKDSZ mi vagyunk.

TársasjátékFügés

0

Füge_társas„Szép május, jöjj, hogy ébreszd a fáknak ágait!” – így vágyódik Mozart a tavasz után. A Corvinus Egyetem Füge diákkörösei kiváltságos helyzetben vannak, hiszen mindennap a Budai Arborétum virágzó közegébe léphetnek be. Ide hívták el diáktársaikat együtt játszani az egyetem és a MEKDSz berkeiből.

A beVezető hétvégés egész éjszakán át tartó társasjátékozásból született meg Lidiék ötlete, hogy szervezzenek egy informális alkalmat, amire szívesebben eljönnének a kampuszról a diákok. Mi ugyan nem vagyunk „helybéliek”, az eseményről értesülve mégis egyértelmű volt, hogy egy ilyen délutánt nem hagyhatunk ki. Így Esztivel kamerástul, társasostul caplatunk a Villányi úti 30 fokban.

A lépcsőházban Lidi fogad bennünket, nemsokára érkezik a kulccsal Ármin is, aki a teremrendezésért, technikáért, a kezdeti kocsmakvízhez szükséges projektor üzemeltetéséért felel. Miközben odakint páran embereket igyekszünk „játékra csalni”, Bori vezényletével nemcsak a gyülekező társaságot, de lassan a vajat is kenyérre lehet már kenni.

Dixit, Cluedo, Twister, römi, Rummikub és Piszkos Fred – mindössze néhány főszereplője a szerda estének. Legkiemelkedőbb jelenlevőkként a karakteres jókedvet és a felszabadult közösséget említeném. Ám a közhangulatról szavak helyett beszéljen a Postvid! 3. felvétele, íme:

Kedves Fügések, köszönjük a szervezést! Reméljük, lesz még ilyen : )

Facebook kommentek

komment

So, what do you think ?