Postit!

A MEKDSZ mi vagyunk.

1188 nap alatt a Föld körül

0

Hogy kerül egy Postit!-találkozóra egy lerobbant villamos vezetője, egy hentes, egy pornóújságot vásárló lelkipásztor-feleség és egy koreai trónbitorló? Mi sem egyszerűbb ennél. Végy egy Café El Mondót! Add hozzá a MEKDSZ-eseket, keverj bele néhány zsebszöveget a cikkcímekkel, majd hagyd az emberkéket kibontakozni!

Hozzávalók: írók és olvasók, kávé, gesztenyekrémes torta, fotók, címek, beugró, zsebszöveg, képzeletbeli sör, projektor, ventilátor.

A Postit! 2014 március idusán született. Most már jár és szobatiszta, 39 hónapos. Mindent megrágcsált, felfedezett, betűtípust cserélt.

Mióta a világra jött, Orbánt harmadszorra, Trumpot az Amerikai Egyesült Államok elnökévé, Áront MEKDSZ-főtitkárrá választottuk. Hosszú Katinka négy olimpiai aranyérmet nyert, Budapest visszalépett az olimpiaszervezéstől, Magyarország erősödik (Andorra).

1188-ban IX. Alfonz leóni király trónra lépett. De azt még mindenképpen tegyük hozzá, hogy ez a 200. cikk!


Készül az újabb cikk…

…a szerkesztői felület és Isten színe előtt.

Ez a bejegyzés a Postit! író-olvasó találkozón született a megjelentek fantáziájából 2017. június 13-án, a Juniális rendezvénysorozatán belül. E napon kereken 3 éves és 3 hónapos, azaz 1188 napos az oldalunk, a cikk a 200., tehát jubileumi és ettől különleges. Na meg attól, hogy csodálatos emberek írták csodálatos embereknek! Köszi, hogy vagytok. 🙂

 

Facebook kommentek

komment

So, what do you think ?