Postit!

A MEKDSZ mi vagyunk.

Kicsit kékebb, kicsit tömény, de a miénk!

0

Egyszer régen, a 2000es évek elején, diákkörösök kimondták, hogy:

Jééé, x éve vagyok keresztény, de még nem olvastam végig a Bibliát!

Vagy mások:

Hupsz, ezt a könyvet, én mindig átlapozom. Lehet, hogy nem kéne?

 

Schváb Zotyó, Vincze Kornél és még sokan mások, nem hagyták csak úgy szunnyadni ezt az éhséget! Egy igen igényes, alapos, tervezetet hoztak létre, hogy mindenki ember fia-lánya segítséget kapjon arra, hogy ne maradjon bibliai látásmód nélkül!!

No, nem mezeire vették a formát! Minden könyvet elláttak jegyzettel, kommentárokkal, térképpel, hogy az egyén könnyebben hozzáférjen a táplálékhoz. S ennek segítségével 2 év alatt végig lehet jutni Isten szaván.

Időközönként összeültek egy-egy nagyobb gang-re, ahol tovább okosodtak, élményeiket megosztották!

 

Seben Glóri, egykori munkatárs álma, hogy ez a Bibliaolvasó Program újra eljusson azokhoz, akik szomjasak a mélyebb igei ismeretre, akik szeretnék megszeretni a Biblia olvasását, akik nem csak mások ismeretére szeretnének támaszkodni, hanem szeretnék magabiztosabban érteni az Írásokat.

D E

Keressük annak a formáját, hogyan lehetne korszerűsíteni a BOP-ot. Ez az anyag, annak idején, még a postással érkezett nyomtatott formában. Szeretnénk, ha a ma emberének, a ma eszközével juthatna el, ugyanaz az üzenet. Ha dobbant most egy nagyot a szíved, imádkozz az ügyért! Szóljon a szkriptúra!

Ha további információkra volna szükséged, vagy csatlakoznál a BOP tervező csapathoz írj a postit@mekdsz.hu-ra!

 

 

Nyúl Sára

Facebook kommentek

komment

So, what do you think ?