Postit!

A MEKDSZ mi vagyunk.

Nága trén indovinelló

0

Mi a közös a Bakos-szótárban és a tavaszi MEKDSZ beVezető hétvégében? Még nem kaptuk meg ugyan az engedélyt az Idegen szavak és kifejezések szótárának bővítéséhez, de amint végigfutunk a hivatalos procedúrán, már publikáljuk is az idei tréninghétvégénk résztvevőinek definícióit a beVezető hétvégére! De csak most, csak Nektek, íme, némi előzetes 🙂

2017_tavasz_bev_hetvege

2017_tavasz_beVezetőbeVezető Hétvége

„Egy életérzés. Egy tapasztalat, ami elkísér majd utadon. Egy hely, ahol rengeteg értékes, aranyos embert ismerhetsz meg. Egyszerűen definiálhatatlanul jó. De komolyan!!!”

„Olyan hétvége, ami valaminek a kezdete is lehet. Erről árulkodik a »Bevezető – vége« ambivalens szókapcsolat. Egy közös cél érdekében jöttünk össze, közben közelebb kerültünk Istenhez és egymáshoz is. A tapasztaltabbak »sessionök« közben adták át az értékes tudást.”

„Évente kétszer virágzó, hittel teli, kávégőzös-palacsintás, egzotikus trópusi virág Jézus gondozásában.”

„Alkalom, amely által mind ismeretet, mind biztatást, mind társakat, mind töltöttséget kaphatunk a szolgálatra.”

„Szeppentből lelkes lett e petty sereg. A Halálféreg s alabandin kedve emelkedett.”

„Egy olyan 3 napos rendezvény, amiből sokat lehet épülni, sok mindent elindít, és hogy ezekből mi lesz… hát, az Isten kezében van.”

„Kifejezés, amely egy ősi korból, a római korból származik. A plebs örömünnepe volt, amikor bevezették a vizet a mocskos kis városukba. Egyes helyeken 4 napig tartott.”


Ide kattintva elolvashatjátok a beVezető Hétvége összes definícióját. Elképesztő agyszülemények ezek!

Azt kérdezitek, hogy egyébként mi a játék lényege? Egyvalaki kiválaszt egy, a közösség számára senki által sem ismert szót az idegen szavak és kifejezések szótárából. A játékosok tehát mindössze hangalak alapján próbálják meghatározni a szó jelentését. Az a valaki, aki kiválasztotta az idegen szót, felolvassa a definíciókat, és a játékosok megszavazzák, melyik lehet az igazi. Bár sokszor inkább a legkreatívabb ötlet kapja a voksokat 😀

bev_tav

További fotókért katt a képre!

+ egy kis beVezető7vége-történelem:

PostVid! #002 – a beVezető 7végéről

MEKDSZ-re ébredve

BeVezetés a MEKDSZ-tudományba

Hova jutunk?

 

Facebook kommentek

komment

So, what do you think ?